AEROBİK KOLONİ SAYIMI |
GIDA, YEM, SWAB |
SALMONELLA SPP. ARANMASI |
GİDA, YEM, SWAB, KULLANIM SUYU |
SOMATİK HÜCRE SAYIMI |
ÇİĞ SÜT |
ESCHERİCHİA COLİ SAYIMI |
GIDA, YEM, KULLANIM SUYU, SWAB |
BACİLLUS CEREUS SAYIMI |
GIDA VE YEM |
ENTEROBACTERİACEAE SAYIMI |
GIDA VE YEM |
KOLİFORM BAKTERİ SAYIMI |
GIDA, YEM, SWAB, KULLANIM SUYU |
MAYA - KÜF SAYIMI |
GIDA , YEM, SWAB, ORTAM KONTROL |
KOAGULAZ POZİTİF STAFİLOKOKLARIN SAYIMI |
GIDA, YEM, SWAB |
FEKAL ENTEROKOK SAYIMI |
KULLANIM SUYU |
STAPHYLOCOCCUS ENTEROTOKSİNİ |
GIDA VE YEM |
CLOSTRİDİUM PERFRİNGENS SAYIMI |
GIDA VE YEM, KULLANIM SULARI |
MAYA SAYIMI |
GIDA, YEM, SWAB, ORTAM KONTROL |
KÜF SAYIMI |
GIDA , YEM, SWAB, ORTAM KONTROL |
ESCHERİCHİA COLİ O157 H7 ARANMASI |
GIDA VE YEM |
ESCHERİCHİA COLİ O157 ARANMASI |
GIDA VE YEM |
STAPHYLOCOCCUS AUREUS SAYIMI |
GIDA, YEM |
LİSTERİA MONOCYTOGENES ARANMASI |
GIDA, YEM, SWAB |
LİSTERİA SPP. ARANMASI |
GIDA, YEM, SWAB |
LAKTİK ASİT BAKTERİ SAYIMI |
FERMENTE GIDALAR |
SÜLFİT İNDİRGEYEN ANAEROBİK BAKTERİ (CLOSTRİDİA) SPORLARININ SAYIMI |
KULLANIM SUYU |
VİBRİO CHLOREA ARANMASI |
GIDA |
VİBRİO PARAHAEMOLYTİCUS ARANMASI |
GIDA |
PSEUDOMONAS AERUGİNOSA SAYIMI |
KULLANIM SUYU |
SÜLFİT İNDİRGEYEN BAKTERİ SAYIMI |
GIDA VE YEM |
FEKAL KOLİFORM SAYIMI |
GIDA |
TOPLAM KOLONİ SAYIMI 22 °C |
KULLANIM SUYU |
TOPLAM KOLONİ SAYIMI 37 °C |
KULLANIM SUYU |
CAMPYLOBACTER SPP. ARANMASI |
GIDA |
OSMOFİLİK MAYA SAYIMI |
GIDA |
TOPLAM KOLONİ SAYIMI |
ORTAM KONTROL |
SALMONELLA SPP. ARANMASI 125 GR |
GIDA VE YEM |
SALMONELLA SPP. ARANMASI 250 GR |
GIDA VE YEM |
SALMONELLA SPP. ARANMASI 375 GR |
GIDA VE YEM |
LEGİONELLA |
KULLANIM SUYU |
STERİLİTE KONTROLÜ |
KONSERVELER, KONSERVE BEBEK MAMALARI, KÜÇÜK ÇOCUK EK GIDALARI, UHT ÜRÜNLER |
TİCARİ STERİL ANALİZİ |
KONSERVELER, KONSERVE BEBEK MAMALARI, KÜÇÜK ÇOCUK EK GIDALARI, UHT ÜRÜNLER |
PATOJEN STAFİLAKOK |
KULLANIM SUYU |
SÜLFİT İNDİRGGEYEN ANAEROBİK BAKTERİ SPORLARININ SAYIMI |
KULLANIM SUYU |
EK 2A KULLANIM SULARI ANALİZİ (MİKROBİYOLOJİK) |
KULLANIM SUYU |
EK 2A KULLANIM SULARI ANALİZİ (KİMYASAL) |
KULLANIM SUYU |
EK 2A KULLANIM SULARI ANALİZİ (KİMYASAL) |
|
PESTİSİT ANALİZİ (LC-MS/MS) |
ET , SÜT , YUMURTA |
ORGANİK KLORLU PESTİSİT KALINTILARI |
YEM |
PESTİSİT ANALİZİ (LC-MS/MS,GC-MS/MS) |
GIDA, YEM |
OKRATOKSİN A TAYİNİ |
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ, KURU MEYVELER, KAHVE, BİRA, YEM, BAHARAT VE ÇEŞNİ VEREN BİTKİLER |
DEOKSİNİVALENOL (DON) TAYİNİ |
TAHIL VE TAHIL BAZLI GIDALAR, YEM |
TOPLAM DİTHİOCARBAMATE TAYİNİ |
GIDA |
ZEARALENONE (ZON) TAYİNİ |
TAHIL VE TAHIL BAZLI GIDA, YEM |
FUMONİSİN (B1,B2) ANALİZİ |
TAHIL VE TAHIL BAZLI GIDALAR, MISIR VE MISIR ÜRÜNLERİNİ İÇEREN YEMLER |
TOPLAM AFLATOKSİN VE AFLATOKSİN B1 TAYİNİ |
YEM, KURU MEYVELER, YAĞLI KURU MEYVELER, TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ, BAHARAT |
TOPLAM AFLATOKSİN VE AFLATOKSİN B1 TAYİNİ |
|
DEMİR (FE) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
KADMİYUM (CD) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
KALSİYUM (CA) TAYİNİ |
GIDA, YEM |
CİVA (HG) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
ARSENİK (AS) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
KALAY (SN) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, |
BAKIR (CU) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, |
FOSFOR (P) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, |
ALÜMİNYUM (AL) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, |
POTASYUM (K) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
ÇİNKO (ZN) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, |
MAGNEZYUM (MG) ANALİZİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, |
SODYUM (NA) ANALİZİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
KROM (CR) ANALİZİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, |
MANGAN (MN) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
AMONYUM TAYİNİ |
KULLANIM SUYU |
SELENYUM (SE) TAYİNİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
NİKEL (Nİ) ANALİZİ |
GIDA, GIDA KATKI VE AROMA MADDELERİ, YEM, YEM KATKI, KULLANIM SUYU |
ANTİMON (SB) |
KULLANIM SUYU |
BOR (B) |
KULLANIM SUYU |
SU AKTİVİTESİ |
GIDA |
PROTEİN TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
YAĞ TAYİNİ-GERBER METODU |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE |
TUZ TAYİNİ |
GIDA, YEM |
RUTUBET MİKTARI TAYİNİ |
GIDA, YEM |
YAĞ TAYİNİ |
GIDA, YEM |
KURU MADDE TAYİNİ |
GIDA |
AFLATOKSİN M1 TAYİNİ |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
PH ÖLÇÜMÜ |
GIDA |
KÜKÜRTDİOKSİT (SO2) TAYİNİ |
MEYVE; SEBZE VE ÜRÜNLERİ, BİRA VE ALKOLLÜ/ALKOLSÜZ İÇECEKLERDE |
TOPLAM KÜL MİKTARI TAYİNİ |
GIDA, YEM |
BOYA ARANMASI |
GIDA |
NİŞASTA TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
DUYUSAL (ORGANOLEPTİK) ANALİZLER |
GIDA, KULLANIM SUYU |
HAM KÜL TAYİNİ |
YEM |
SORBİK VE BENZOİK ASİT TUZLARI TAYİNİ |
GIDA |
HAM SELÜLOZ TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
HAM YAĞ TAYİNİ |
YEM |
SUDA ÇÖZÜNEN KÜLDE ALKALİLİK TAYİNİ |
YEŞİL ÇAY, ÇAY, POŞET SÜZME SİYAH ÇAY, ÇÖZÜNEBİLİR KAHVE, KAHVE (ÖĞÜTÜLMÜŞ) |
SUSAM YAĞI VE TAHİN İÇERİĞİNİN MİKTARI |
TAHİN HELVASI |
SİYAH LEKE TAYİNİ |
SALÇA |
PEROKSİDAZ TAYİNİ |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE ,DONDURULMUŞ GARNİTÜR ÇEŞİTLERİ |
KUTUYA DOLUM ORANI |
KONSERVE GIDALAR |
TİTREEDİLEBİLİR ASİTLİK TAYİNİ |
MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ, SÜT TOZU, ŞALGAM SUYU, ŞEFTALİ NEKTARI, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, |
HİDROKLORİK ASİTTE ÇÖZÜNMEYEN KÜL TAYİNİ |
GIDA |
KARBONAT ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
BENZOİK ASİT VE TUZLARI TAYİNİ |
GIDA |
LAKTOZ TAYİNİ |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE |
UÇUCU YAĞ TAYİNİ |
BAHARAT VE ÇEŞNİ VEREN BİTKİLER |
SUDA ÇÖZÜNEBİLEN KLORÜR MUHTEVASI TAYİNİ |
YEM VE YEM HAMMADDELERİ |
FORMALDEHİT ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU |
GIDA , YEM |
HİDROJEN PEROKSİT, KLORİN VE DİĞER OKSİDE EDİCİ MADDELERİN ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE |
HEKTOLİTRE AĞIRLIĞI TAYİNİ |
TAHIL |
SORBİK ASİT VE TUZLARI |
GIDA |
YABANCI MADDE TAYİNİ |
GIDA, YEM |
ALKOL MİKTARİ TAYİNİ |
FERMENTE GIDALAR (SİRKE), ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER |
DİYET LİF TAYİNİ |
GIDA, YEM |
BESİN ETİKETİ ANALİZİ (DİYET LİF HARİÇ) |
GIDA |
BESİN ETİKETİ ANALİZİ (DİYET LİF'Lİ) |
GIDA |
ENERJİ VE KARBONHİDRAT |
GIDA |
METABOLİK ENERJİ |
YEM |
JELATİN ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
UÇUCU OLMAYAN ETER EKSTRAKTI TAYİNİ |
BAHARAT VE ÇEŞNİ VEREN BİTKİLER |
GENEL ASİT TAYİNİ |
ALKOLLÜ İÇECEKLER (ŞARAP) |
UÇUCU VE UÇUCU OLMAYAN ASİT |
ALKOLLÜ İÇECEKLER |
YAĞSIZ KURU MADDE TAYİNİ |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
NİTRAT MİKTARİ TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
NİTRİT MİKTARİ TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
SERBEST YAĞ ASİTLİĞİ |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR, EKSTRAKTE EDİLEN YAĞLAR |
TOPLAM UÇUCU BAZİK AZOT TAYİNİ (TVB-N) |
SU ÜRÜNLERİ, BALİK UNU |
YOĞUNLUK TAYİNİ |
ALKOLLÜ IÇECEKLER (SARAP), SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
BİTKİSEL YAĞ ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
KAFEİN TAYİNİ |
KAHVE, ÇAY, ALKOLSÜZ İÇECEKLER |
BRİKS (ÇÖZÜNÜR KATİ MADDE MİKTARI TAYİNİ) |
MEYVE, SEBZE VE ÜRÜNLERİ |
DÜŞME SAYISI |
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ, BUĞDAY UNU |
PHB TAYİNİ |
GIDA |
KURU MADDE VE YAĞSIZ KURU MADDE |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
MELAMİN ANALİZİ |
GIDA VE YEM |
TOHUM YAĞLARININ TESPİTİ (ECN 42 FARKI) |
ZEYTİNYAĞ |
PEROKSİT SAYISI TAYİNİ |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR , EKSTRAKTE EDİLEN YAĞLAR |
ÜRE TAYİNİ |
YEM VE YEM HAMMADDELERİ |
ASİTLİK TAYİNİ |
SÜT VE SÜT ÜRÜN., SALÇA, BAL, ÖĞÜTÜLMÜŞ TAHIL, TURŞU, MAYONEZ VE SALATA SOSU, KEMALPAŞA TATLI, YAĞLI TOHUM |
DUMANLANMA, PARLAMA VE YANMA SICAKLIKLARININ TAYİNİ |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |
P-ANİSİDİN |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLAR, EKSTRAKTE EDİLMİŞ TÜM YAĞLAR |
NATAMİSİN |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
ASİT SAYISI VE ASİTLİK TAYİNİ |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |
TOPLAM YAĞ ASİDİ |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLAR, EKSTRAKTE EDİLMİŞ TÜM YAĞLAR |
SÜNME ROPE FAKTÖRÜ SPORLARI |
EKMEK MAYASI, UNLU MAMÜLLER |
YAŞ GLUTEN |
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ, BUĞDAY UNU |
YAŞ GLUTEN |
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ, BUĞDAY UNU |
HİSTAMİN ANALİZİ |
SU ÜRÜNLERİ |
ŞEKER |
GIDA, YEM |
STEROL TAYİNİ |
BİTKİSEL, HAYVANSAL YAĞLAR VE YEMLİK YAĞLAR |
UV'DE ÖZGÜL ABSORBANS METODU |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |
ŞEKER CİNSLERİNİN HPLC İLE TAYİNİ |
BAL / GIDALARDA |
5-HİDROKSİMETİL FURFURAL (5-HMF) IÇERİGİNİN TAYİNİ |
MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ, ŞURUP, BAL |
B(A)P ANALİZİ (BENZOAPYREN TAYİNİ) |
BİTKİSEL YAĞLAR, SU ÜRÜNLERİ |
ÇÖKELTİ (TORTU) TAYİNİ |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL KATI VE SIVI YAĞLAR |
ELEK ANALİZİ |
BUGDAY UNU, PİRİNÇ UNU |
OKSİDE EDİCİ MADDELERİN ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN (PAH) TAYİNİ |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |
ANTİBİYOTİK |
SÜT, ET |
RENK TAYİNİ |
KULLANIM SUYU |
SERTLİK |
KULLANIM SUYU |
OKSİTLENEBİLİRLİK |
KULLANIM SUYU |
İLETKENLİK TAYİNİ |
KULLANIM SUYU |
SERBEST BAĞLI KLOR |
KULLANIM SUYU |
BULANIKLIK TAYİNİ |
KULLANIM SUYU |
EK 1ABC |
KULLANIM SUYU |
PAMUK YAĞI ARANMASI |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |
SUSAM YAĞI ARANMASI |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |
ET TÜR TAYİNİ (HİNDİ ETİ ARANMASI) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ, YEM |
ET TÜR TAYİNİ (DOMUZ ETİ ARANMASI) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ, YEM |
ET TÜR TAYİNİ (EŞEK ETİ ARANMASI) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ, YEM |
ET TÜR TAYİNİ (AT ETİ ARANMASI) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ, YEM |
ET TÜR TAYİNİ (TAVUK ETİ ARANMASI) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ, YEM |
ET TÜR TAYİNİ (KOYUN ETİ ARANMASI) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ, YEM |
ET TÜR TAYİNİ (SIĞIR ETİ ARANMASI) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ, YEM |
GDO TARAMA ANALİZİ (P35S, TNOS, PFMV) |
GIDA VE YEM |
DAS-40278-9 MISIR TİP BELİRLEME ANALİZİ |
GIDA VE YEM |
BİTKİ SPESİFİK KANOLA GENİ TARAMASI |
GIDA VE YEM |
BİTKİ SPESİFİK SOYA GENİ TARAMASI |
GIDA VE YEM |
BİTKİ SPESİFİK MISIR GENİ TARAMASI |
GIDA VE YEM |
BİTKİ SPESİFİK PAMUK GENİ TARAMASI |
GIDA VE YEM |
BİTKİ SPESİFİK PATATES GENİ TARAMASI |
GIDA VE YEM |
BİTKİ SPESİFİK ŞEKER PANCARI GENİ TARAMASI |
GIDA VE YEM |