BİTKİSEL YAĞ ARANMASI |
GIDA |
PHOSPHİNE |
KURU MEYVE |
İNORGANİK BROMÜR KALINTISI |
KURU MEYVE SEBZE |
DİOKSİN VE PCB'LERİ |
GIDA VE YEM |
PH ÖLÇÜMÜ |
GIDALAR, ATIKSU |
GLUTEN TAYİNİ |
GIDA |
ANTİBİYOTİK TAYİNİ |
SÜT, YUMURTA, PEYNİR, BALIK, YEM |
SÜT YAĞI HARİCİ YAĞ ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
DONMA NOKTASI |
GIDA |
YÜKSEK POLARLI PESTİSİTLERİN TAYİNİ |
GIDA |
ET TÜR TAYİNİ (SIĞIR ETİ ARANMASI) |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, ET VE ET ÜRÜNLERİ |
NATAMİSİN |
GIDA |
ÇİNKO (ZN) TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
PROTEİN TAYİNİ |
GIDALARDA VE YEMLERDE |
RUTUBET MİKTARI TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
TOPLAM ŞEKER TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
BRİKS (ÇÖZÜNÜR KATİ MADDE MİKTARI TAYİNİ) |
MEYVE, SEBZE VE ÜRÜNLERİ |
YAĞ TAYİNİ |
GIDA |
ENERJİ TAYİNİ |
GIDA |
KARBONHİDRAT |
GIDA |
KADMİYUM (CD) TAYİNİ |
GIDA, YEM, AMBALAJ METARYALİ |
BAKIR (CU) TAYİNİ |
GIDA, YEM |
FOSFOR (P) TAYİNİ |
GIDA |
CİVA (HG) TAYİNİ |
GIDA, YEM, AMBALAJ MATERYALİ |
KALSİYUM (CA) TAYİNİ |
KULLANIM SUYU |
SELENYUM (SE) ANALİZİ |
GIDA |
ARSENİK (AS) TAYİNİ |
GIDA, YEM, AMBALAJ MATERYALİ |
KURŞUN (PB) TAYİNİ |
GIDA, YEM, AMBALAJ METARYALİ |
TOPLAM KÜL MİKTARI TAYİNİ |
GIDA |
SİNDİRİLEBİLİRLİK |
YEMLER |
TUZ TAYİNİ |
GIDA |
BİOFENOLİK BİLEŞİKLERİN TAYİNİ |
ZEYTİNYAĞI |
HİSTOLOJİK MUAYENE |
GIDA |
KARAKTERİSTİK MİKROORGANİZMA SAYIMI |
YOĞURT |
KİMYASAL OKSİJEN İHTİYACININ TAYİNİ |
ATIK SU |
RADYOAKTİVİTE ANALİZ |
SU |
ADF |
YEM |
ADL |
YEM |
NDF |
YEM |
WAX TAYİNİ |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLAR |
YOĞUNLUK TAYİNİ |
AYRAN, SÜT, BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR, MEYVE SULARI, ŞARAP |
CHLORATE / PERCHLORATE |
KURU MEYVE SEBZE |
PEROKSİT SAYISI TAYİNİ |
GIDA |
PROLİN TAYİNİ |
BAL |
ASİTTE ÇÖZÜNMEYEN KÜL |
GIDA VE YEM |
DİYET LİF |
GIDA |
EKSTRAKTE EDİLMİŞ YAĞDA ASİTLİK TAYİNİ |
HAZIR KEKLER, PATATES CİPSİ, MISIR CİPSİ, BİSKÜVİ, GOFRET |
HAM SELÜLOZ TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
NİŞASTA TAYİNİ |
GIDA VE YEM |
PESTİSİT ANALİZİ (LC-MS/MS,GC-MS/MS) |
GIDA |
POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN (PAH) TAYİNİ |
GIDA, KULLANIM SUYU |
SİNDİRİLEBİLİR HAM PROTEİN |
YEM, YEM KATKI |
TOPLAM AFLATOKSİN VE AFLATOKSİN B1 TAYİNİ |
BAHARAT, KURU MEYVELER, YAĞLI MEYLER, BİTKİSEL ÇAY, YAĞLI TOHUMLAR, TAHILLAR VE BAKLAGİLLER, YEMLER |
YUMURTA PAKET ANTİBİYOTİK (3 GRUP) |
YUMURTA |
EK 1/A. B. C |
KULLANIM SUYU |
EK 2A KULLANIM SULARI ANALİZİ (MİKROBİYOLOJİK, KİMYASAL) |
KULLANIM SUYU |
UÇUCU ORGANİK BİLEŞİKLER |
KULLANIM SUYU |
SİYANÜR |
KULLANIM SUYU |
FLORÜR |
KULLANIM SUYU |
FOSETYL-AL(FOSETYL, PHOSPHONİC ACİD EXPRESSED AS FOSETYL) |
GIDA |
JELATİN ARANMASI |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
KÜKÜRTDİOKSİT (SO2) TAYİNİ |
GIDA |
SU AKTİVİTESİ TAYİNİ |
GIDA |
VİTAMİN C (L-ASKORBİK ASİT) |
GIDA VE YEM |
VİTAMİN A |
GIDA, YEM |
VİTAMİN B12 |
GIDA, YEM |
VİTAMİN D |
GIDA, YEM |
*VİTAMİN E |
GIDA , YEM |
VİTAMİN B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12 |
GIDA VE YEM |
YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU (DOYMUŞ, ÇOKLU DOYMAMIŞ, TEKLİ DOYMAMIŞ,TRANS YAĞ) |
GIDA |
AKRİLAMİD |
KULLANIM SUYU, UNLU MAMUL, KIZARMIŞ PATATES |
ASKIDA KATI MADDE |
ATIK SU |
BOSTWİCK VİZKOZİTESİ |
SALÇA, KETÇAP, SOS VE PÜRELER, MEYVE ŞRUBU VB. |
BOYA ARANMASI |
GİDALAR |
ENTEROBACTERİACEAE SAYIMI |
SWAB |
ET TÜR TAYİNİ (KEÇİ ETİ ARANMASI) |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
ET TÜR TAYİNİ (DOMUZ ETİ ARANMASI) |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
ET TÜR TAYİNİ (KOYUN ETİ ARANMASI) |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
HOWARD KÜF TAYİNİ |
GIDA |
KOLESTEROL |
GIDA |
MANGAN (MN) ANALİZİ |
YEM |
MONOSODYUM GLUTAMAT (MSG) TAYİNİ |
GIDA |
MUN ANALİZİ |
SÜT |
ALERJEN - SÜT TESPİTİ |
GIDA |
ALERJEN (SOYA MİKTAR) |
GIDA |
ALERJEN - SUSAM MİKTAR TAYİNİ |
GIDA |
ALERJEN - YER FISTIĞI MİKTAR TAYİNİ |
GIDA |
ALKOL TAYİNİ |
GIDA |
BOYA MİKTAR ANALİZİ |
GIDA |
BROMAT |
KULLANIM SUYU |
DDAC-BAC |
GIDA |
ETİL ALKOL TAYİNİ |
GIDA |
İRİLİK VE AĞIRLIK KONTROLÜ |
KONSERVE GIDALAR |
KLORÜR TAYİNİ |
AMBALAJ MATERYALİ |
ORGANİK ASİT TAYİNİ |
ALKOLSÜZ İÇECEKLER, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ, ÇOCUK EK GIDALAR) |
PATULİN |
ELMADAN ELDE EDİLEN ÜRÜNLER, DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER |
RENK TAYİNİ |
BAHARATLAR |
SEDİMENTASYON TAYİNİ (DİREK VE BEKLEMELİ) |
BUĞDAY, BUĞDAY UNU |
SERBEST YAĞ ASİTLİĞİ |
GIDA |
SÜLFAT TAYİNİ |
KULLANIM SUYU |
YAĞ VE GRES |
ATIK SU |
ALTERNARİA TOXİNS |
MEYVE VE SEBZELER |
ASİTTE ÇÖZÜNMEYEN MADDE TAYİNİ |
TUZ |
BİSPHENOL A (BPA) TAYİNİ |
GIDA |
FORMALDEHİT ARANMASI |
AMBALAJ MATERYALİ |
GIDA BENZERİ A |
GIDALARLA TEMAS EDEN MADDE VE MAMÜLLER |
GIDA BENZERİ D2 |
GIDALARLA TEMAS EDEN MADDE VE MAMÜLLER |
HİDROJEN PEROKSİT ARANMASI |
KURU İNCİR |
HUNTER RENK TAYİNİ |
SALÇA |
NİTRAT MİKTARİ TAYİNİ |
GIDALAR |
NİTRİT MİKTARİ TAYİNİ |
GIDALAR |
PENTAKLOROFENOL (PCP) TAYİNİ GC - MS METODU |
AMBALAJ MATERYALİ |
PEROKSİDAZ TAYİNİ |
DONDURULMUŞ GIDALAR |
PESTİSİT KALINTILARI (GC-ECD/GC-MS) |
KULLANIM SUYU |
POLAR MADDE |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |
POLİKLORBİFENİL (PCB) ANALİZİ |
AMBALAJ MATERYALİ |
SALMONELLA SEROTİPLENDİRME |
ET VE ET ÜRÜNLERİ |
STANDART SULAMA SUYU ANALİZİ |
SULAMA SUYU |
SUDA ÇÖZÜNMEYEN MADDE TAYİNİ |
DONDURULMUŞ GIDALAR, MAKARNA, BULGUR, ERİŞTE, TUZ |
SÜNME ROPE FAKTÖRÜ SPORLARI TAYİNİ |
GIDA |
ŞEKER CİNSLERİNİN HPLC İLE TAYİNİ |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ |
TOPLAM FENOLİK İÇERİK (KAFEİK ASİT CİNSİNDEN) |
ZEYTİNYAĞI |
YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU |
BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR |